DanishEnglishGermanSwedish

Fokus

På Corporate Social Responsibility

En stor indsats for CSR

Corporate Social Responsibility (CSR) er et udtryk, som bliver brugt i flæng af mange virksomheder verden over.
Meget få gør rent faktisk noget ved det.

Hos Thorkild Larsen A/S har vi den indstilling til vores omverden, at det er noget, vi skal værne om. Det gælder mennesker, dyr, natur og miljø.

Gode arbejdsforhold hos vores underleverandører
Thorkild Larsen A/S har begrænset sig til kun at gøre brug af en håndfuld underleverandører i blandt andet Kina. Her lægger vi vægt på, at en betingelse for vores samarbejde er overholdelse af menneskerettigheder, minimumslønninger og arbejdstidsbestemmelser – samt afholdelse fra anden udnyttelse eller krænkelse af medarbejdere.

Fokus på miljø hos vores samarbejdspartnere
Vi er gået skridtet videre mod reel nedsættelse af Co2-belastningen, i forbindelse med produktion og fragt af varer til Danmark. Gennem dialog og forståelse har vi indgået aftaler med vores underleverandører om begrænsning af Co2-udledningen.

Vi fejer også for egen dør
Når det kommer til de produkter, vi forhandler i Skandinavien, har vi også gjort en stor indsats for at mindske Co2-belastningen. Blandt andet har vi valgt at indgå i en række større projekter, hvis mål er at nedbringe strømforbruget i virksomheder og private hjem.

Sikkerhed for høj kvalitet

Kvalitet er altid et spørgsmål om prioritering, og hos Thorkild Larsen A/S prioriterer vi det højt.

At levere kvalitet er en mærkesag for os, og for at opnå den højest mulige kvalitet, har vi valgt at indgå i tæt samarbejde med en håndfuld leverandører i Kina, Hong Kong og Taiwan.

Bæredygtig produktion
Det betyder, at vi har været i stand til at tage en række initiativer, som skal sikre en produktion, der skaber betingelserne for optimale resultater på kvaliteten. Initiativerne har blandt andet været med fokus på:

  • Leveringstid
  • Innovation og nyudvikling
  • Ansættelse af veluddannede medarbejdere
  • Intern efteruddannelse

Samlet set har vi optimeret produktionen og sikret høj kvalitet, øget vidensdelingen, skabt større leveringssikkerhed og skabt innovation på en række områder.

Sikkerhed og kvalitetssikring
For at sikre en kvalitet, der til stadighed er meget høj, kontrollerer vi løbende vores produktion.

Kvalitetssikring gennem de nævnte initiativer flankeres af en række sikkerhedsgodkendelser og certificeringer. For udover CE-mærkningen på alle vores produkter, har vi også opnået certificeringer inden for internationale standarder, såsom Demko, Semko, Fimko og Nemko.

Back to Top

Oversæt

DanishEnglishGermanSwedish

Kontaktinformation

Algade 43, 2 sal • 4000 Roskilde Telefon: (+45) 4818 6666 Fax: (+45) 4818 6663 CVR: 29398518